پودینگ سفید
محصولات گوشتی پودینگ سفید نیز در ایرلند و بریتانیا محبوب هستند و ویژگی خاصی از صبحانه سنتی ایرلندی و بریتانیایی را به همراه دارند (آیتو، 1990).
محصولات گوشتی پودینگ سفید نیز در ایرلند و بریتانیا محبوب هستند و ویژگی خاصی از صبحانه سنتی ایرلندی و بریتانیایی را به همراه دارند (آیتو، 1990).
پودینگ بلغور جو دوسر (پودینگ سفید) که در اروپا و آمریکا رایج است نیز نامیده میشود، یک فرآورده گوشتی فرآوری شده با پودر زیره سبز حاوی گوشت خوک، چربی، چاشنیها، نان، بلغور جو دوسر و سایر غلات است.
این پودینگ را میتوان در محفظههای بزرگ سوسیس پر کرد، به شکل یک نان نیمه جامد درآورد یا در شکم حیوانات قرار داد و به طور کامل پخته، برش داده، سرخکرده یا کبابی کرد. دستور العمل ها و وعده های غذایی از کشوری به کشور دیگر به طور چشمگیری متفاوت است.

به طور کلی، از گوشت خوک بدون چربی تابلو نقاشی، چربی گوشت خوک، غلات، پیاز، نمک و چاشنی ها تهیه می شود و از نظر ماهیت مشابه محصولات پودینگ سیاه است، اما فاقد جزء خونی موجود در شکل اخیر است.
محتوای چربی پودینگهای سفید موجود تجاری بین 6.0 تا 22.4 درصد است، اگرچه اکثر محصولات حاوی 12 تا 18 درصد چربی هستند.
پودینگ سفید معمولاً همراه با پودینگ سیاه با صبحانه ایرلندی سرو می شود. تخت کودک برخی از تولیدکنندگان نوآورانه گوشت فرآوری شده (Rudd’s، Birr، ایرلند) حتی این دو را با تولید یک پودینگ سیاه و یک هسته پودینگ سفید ترکیب کرده اند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.