نمایندگی خرید زغال شش گوش

نمایندگی خرید زغال شش گوش با ارائه محصولاتی با کیفیت توانسته نبض بازار را به دست بگیرد کیفیت بالا و بدون دود بودن آن باعث افزایش فروش شده است. زغال شش گوشه به دلیل سوخت طولانی مدتش و راحت روشن شدن آن طرفداران بسیاری دارد این محصول بیشتر برای قلیان و کباب استفاده می شود

نمایندگی خرید زغال شش گوش

تشخیص زغال شش گوش اصل از تقلبی

تشخیص زغال شش گوش اصل از تقلبی تشخیص زغال شش گوش اصل از تقلبی بر اساس کیفیت آن می باشد. زغال شش گوش به دلیل فاقد دود بودن آن و سوخت طولانی مدتش طرفداران بسیاری دارد. زغال های شش گوش اصل در کوره صنعتی چند منظومه تولید می شوند  کوره های چند منظومه با کوره های تک منظومه تفاوت چندانی دارند. و به عنوان نمونه زغال های فشرده که در کوره های چند منظومه تولید می شوند که و دارای حرارت بالایی می باشد.

این نوع زغال از خاک پرسی تشکیل شده است، و خاک پرسه به صورت ارگانیک تولید می شود. اگر این زغال دچار خرد شدگی و شکستگی شود. تقلبی و نامرغوب بوده است. برای تشخیص زغال اصل از تقلبی، به آرامی به مغزه زغال لیمو را نگاه کنید، در صورتی که رشته نازکی از رنگ قهوه ای روی زغال دیدید، زغال نامرغوب می باشد.

زغال اصل علاوه بر فشار حرارتی بالا کیفیت ظاهری مطلوبی دارد. زمانی که تحت فشار کوره قرار می گیرد، از بین نمی رود. مهمترین ویژگی های زغال  اصل عبارت هستند از؛

  • پرحرارت بودن آن
  • بدون بو و دود بودن
  • با دوام و عدم تولید خاکستر اضافی

زغال شش گوشه با روش های نوین تولید شده است. برای تولید زغال با کیفیت از ضایعات کشاورزی چون خاک اره و سایر گیاهان استفاده می شود. و با دستگاه های تمام اتوماتیک انجام می شود.

واحد تولید زغال شش گوش

واحد تولید زغال شش گوش واحد تولید زغال شش گوش توانسته با تولید محصولی مرغوب تغییر شگرفی در این صنعت ایجاد کند. زغال شش گوشه به دلیل کیفیت و مرغوبیت بالایش محبوبیت بسیاری یافته است. ویژگی های این محصول منحصر به یک کالا می باشد. مهمترین ویژگی های زغال شش گوش عبارت هستند؛

  • به راحتی دود نمی کند.
  • دیر خاموش می شود.
  • بدون نیاز به باد زدن روشن می شود.
  • بو و گاز آزار دهنده ندارد.
  • پر حرارت و شعله می باشد.
  • جرقه ندارد
  • خاکیتر زیاد تولید نمی کند.
  • بادوام عمر طولانی

زغال شش گوش مرغوب از خاک زغال و خاک اره با کیفیت تولید شده است، بیشتر برای رستوران ها و سفره خانه های سنتی و کبابی ها به کار می رود. این زغال جرقه ندارد و بدون باد خاموش نمی شود، همچنین هنگام سوختن خاکستر زیاد تولید نمی شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.